MASSA BILDER !

BILDER
'
'
'
'

Video inlägget kommer om en stund, hej så länge !

godmorgon

TJA !
Vaknade för någon timme sedan, satte på björnbröder som är riktigt jävla bra !
Svårt att hålla tårarna inne haha, sån tönt jag är :(.
Har precis suttit och kollat igenom gamla bilder, snart kommer bilderna från göteborg upp.
Senare blir det stallet sedan träffa Jessica :).
VI HÖRS.


så sant så.

PUSS

HEMMA IGEN.

TJA !
Är hemma igen nu, bilder kommer senare i kväll eller i morgon.
Får se vad jag pallar. Vi hörs.

Hem igen! :(

Tja! Sitter just nu på nordstan och om 45 min Går bussen hem. Har varit super dålig uppdatering jag vet men så mycket kul Har hänt så jag Har inte orkat! kommer video inlägg då jag kommer hem igen vid 9 , där jag berättar mer:). Vi hörs!<3

Förföljda i göteborg!

Tja. Är just nu på väg "hem" efter en mycket rolig dag i göteborg. Började med att vi stack till liseberg sen pallade inte jag och malin mer för det var så jävla mycket folk så vi stack till stan med syster. Köpte en jävla massa, bland annat en jacka, byxor, solglasögon,fotsmycke, två piercingar , skor och lite sånt:). Bilder kommer då vi kommit hem igen :). Var tvungen att skriva lite för just nu är jag så jävla rädd. Jag , malin och våra syskon blev nyss förföljda av en bil med två svartklädda män. Har inte varit så rädd sen spökhuset på liseberg.. Kommer video blogg när jag kommer hem då jag berättar mer om allt sjukt som händer Här i göteborg. I morgon ska jag och malin hitta på saker ensama i göteborg,bland annat liseberg igen :-D. Nej nu ska vi äta, vi hörs i morgon puss.

Mini golf!

Tja. Sitter just nu i vårt tält tillsammans med malin och kollar när våra syskon spelar minigolf. Haha, nu kom det två norskar också HAHAHA. I morgon blir det liseberg :-D. Ha det bra.

Godmorgon.

Tja! Sitter nu på bussen på väg till göteborg:). Ska försöka sova en stund nu, gick upp halv 6 idag -.-. Haha, ni skulle sett malin nu. Skrattar ihjäl, hon är såå gullig när hon sover Haha :-D. Nej nu får ni ha det så bra, vi hörs senare.

CHOKLADBOLLAR :D

TJA !
sitter hemma hos mig nu och ska baka chokladbollar med malin :D. Fast vi hade inget socker så det är malin hemma hos sig och hämtar ;). Vi hörs senare eller i morgon :).
PUSS.


tjockisar? JAAAAAAAAAAAA.



ja, jag lever.

TJA !
Hejsan alla sötnosar, har inte haft tid att skriva så här kommer en liten sammanfattning:
Som sagt stack jag och Linnea ut igår, klädde på oss kläder och bestämde oss för att gå hem till Malin och skrämma henne, men den tönten blev inte rädd :( . Stog och snackade med henne ett tag sedan bestämde vi oss för att sticka till Markus och skrämma honom ist, så malin hängde med ut. Stack dit, och märkte att han var med Andy och jag gjorde ett försök att skrämma dem genom att ryta, men ingen av dem blev rädda :(. HAHA, dem kom ut och vi snackade en massa och sånt mys(L). Följde malin hem sedan stack jag och Linnea hem till mig. Hade riktigt tråkigt och var riktigt hungriga, men vi kunde inte gå ut från mitt rum för mamma hade fått damp om vi hade väckt henne och eftersom både jag och Linnea är riktigt osmidiga så var det ingen bra ide. Men sen kom Linnea på att vi kunde sticka till henne ist. Så det gjorde vi :D. Tog med oss mat upp på rummet, och efter ett tag kom Isa och hennes kille dit, snackade med dem och sånt. Somnade direkt efter det, var riktigt trött..
Vaknade idag av att oliver kom in i rummet och började fråga en massa grejer, märkte även idag att linnea inte låg kvar men jag somnade om och vid halv 12 gick jag ner och hittade henne i eves rum, väckte henne så gjorde hon scones åt oss. Käkade och bestämde oss för att sticka till stranden med malin, jag gick hem för att hämta saker men kommer på att jag måste till stallet eftersom jag inte varit där sedan i fredags, och sen sticker vi i morgon. Åkte dit, fixade med prins och Malope, sedan red jag min fina salvia..
Har precis kommit hem och ska strax börja packa, sen ska vi till Malins familj och äta.
I morgon sticker vi äntligen, kommer bli bäst !
PUSS.


gammal bild.



@myhouse

TJA!
sitter här med tuffa linnea och har nyss snackat med några retaderade jävlar på skype :).
Idioter är vad dem är :(. Mene, nu ska vi dra och hitta på något. Kanske sticker ut, vem vet ?
PUSS HAJ !


osminkade och gulliga.



FULLT HUS !

TJA !
Stack till Linnea innan, var ute och gick med Agnes i vagnen och hennes systers hund.
Åt därefter med linnea och vår fina släkt! 
Linnea,Isabella, Tessan, andy, vasko, hjördis,leif, susanne och Miche.
Nu sitter vi på Linnea rum och spelar monopol HAHA :D.
Vi hörs ! 

godmorgon.

TJA !
Vaknade för en stund sedan, kollade ut och såg hur mycket det blåste :( . Fucking skit, jag som skulle till svedalabadet med folk.. Har precis ätit frukost, sitter just nu och kollar tv och nördar mig lite framför datan.
Vi hörs !


jag just nu, hahaha gud som jag ser ut :( .




jävla idi.....

TJA !
Nästan hela dagen har tillbringats hos Linnea. Har varit där hela dagen och hittat på grejer. Åt kvällsmat där och sånt, har blivit en massa skratt idag. Och det har verkligen inte varit Linneas dag idag :(. Ingenting har gått som hon ville haha :(. I alla fall så stack jag hem vid 8. Första gången jag var ute på hela dagen HAHA ! Duschade, plockade undan lite och klädde på mig sedan gick jag ut och träffade linnea och några till. Men det var riktigt jävla kallt så jag stack hem igen för jag pallade inte vara ute. Kollade tv ett tag sedan satte jag mig vid datan. Gick ut och snackade med mamma om linnea fick sova här, och det blev ett jävla stort bråk. Jag skulle egentligen passat min syster i går, men sov hos Linnea istället för michaela var hemma så jag trodde inte det var några problem men så ringde tydligen emilia mamma mitt i natten och grät och grejer, och bara därför får jag en massa skit. Så det blev ett jävla stort bråk, har riktigt ont i halsen för jag skrek som aldrig förr..
aja, nog snackat om det. Linnea sover inte här i natt, får bli en annan gång..
Vi hörs i morgon.
3 DAGAR TILL GÖTEBORG, FYFAN VAD JAG LÄNGTAR !

ILY.

Puss

BILDER !


från i går :

städning.

TJA !
Sitter just nu hos Linnnea och kollar på när hon städar ;).
Vet inte vad som händer sen, vi tar det nog bara lugnt, kollar film och sånt mys.
Eller sticker vi ut och träffar folk,får se om jag pallar.
PUSS.


älskling.<33333333

VÄRLDENSBÄSTALINNEA (L).

TJA !
HAHA, helsick kväll i går. Började med att vi stack ut i byn och träffade folk. Stack sedan hem till Linnea, som inte hade några föräldrar hemma, badade, lyssnade på musik och sånt mys. När klockan var typ 11, 12 något ? Stack jag och Linnea in och kollade film med Isabella. Såg först Göta Kanal 3, sedan den nya Wallander. Riktigt bra båda två ! Under andra filmen kom Markus, Robin, Felix och Liam och skrämde oss, utklädda till varulvar och grejer x).
Efter filmerna gick jag och Linnea upp till hennes rum och snackade och skickade massa cp sms till folk.
Mest till saknade malin ;). HAHA, överkul hade vi. Somnade runt 4, 5 något. Vaknade vid 2 idag, gick ner och åt. Gick upp och la oss i sängen och fösökte komma på något roligt som vi kunde hitta på idag. Men vi kom inte fram till något :( . Gick och satte oss framför tvn och kollade på Gothia Cup. Åh, jag vill också dit :(. Sen kom Agnes, min kusins dotter. Och till  er som inte visste det så är jag och Linnea kusiner ;). Satt med sötnosen som fyller 3 månader idag i mitt knä och fick henne tillslut att somna. Nu är linnea nere och byter om, vad som händer sen har jag ingen aning om. Ikväll sover nog linnea hos mig :).
VI HÖRS !


Saknar min lilla fis :( . På Tisdag sticker vi till Göteborg.
Kommer bli övernice !

PUSS.

Hemma igen!

TJA !
Har precis kommit hem från en underbar dag i stan med världensbästalinnea (L).
Riktigt kul, på bussen på vägen in satt såna killar som vi träffat tidigare satt och glodde på varandra hela tiden utan att hälsa x), över pinsamt..
Sen på vägen hem satt dem på samma buss igen. HAHA, dör..
Haha, i allafall gick jag och Linnea i stan och letade efter en sån byx/shortsdress.
Vi är båda förälskade i dem ! Riktigt fint. Hittade tillslut en som vi båda vill ha så vi köper nog dem
i varsen färg senare. Köpte inget speiellt i stan. Bara godis och sånt till i kväll för jag ska sova här en
natt till :). Måste bara berätta om busschaffören var störd på riktigt ! Vi skulle åka från trianglen till
södervärn. Så hade linnea precis så det räckte till bussen hem. Så gav hon en 20a och sa ett barn till södervärn,
så får hon 2 kr tillbaka. Så säger jag åt henne att gå tillbaka dit och säga att det blev fel. Så får han en sån jävla damp, och sa att hon skulle sagt att hon var barn från början. Hon bara; det gjorde jag, men du ser väl att jag är ett barn ? Han bara hur fan ska jag veta, är jag din pappa eller ? Och massa sånt, helt sick..
Han höll fan på att slå till henne och hon bara flabba emot HAHAHAH!
Nej nu ska vi äta, sedan gå ut och ta ett dopp i poolen.
Vi hörs ! :)






outfiten i stan.

PUSS.




STAN MED LINNEAÄLSKLING !

TJA !
Vaknade vid halv 11 idag, och linnea var inte kvar i sängen och sanna sov. Trodde någon kidnappat linnea eller något för vi hittade inte henne någonstans och hon svarade inte på sms, eller när vi ringde :(.
Men sen så sa hennes pappa att hon låg i evelinas rum. HAHA. Åt frukost, och Linnea sa åt mig att inte spilla, för jag har inte sovit här sedan jag spillde oboy över hela bordet när jag var typ 6 x). Jag tog det över försiktigt och allt sånt, tror ni inte sanna spiller ut sin juice över hela golvet och bordet -.- . HAHA !
Sanna gick sen hem och jag och Linnea badade i hennes najsiga pool ;). Nu håller vi på att fixa oss för att dra in till stan, ska hämta min laddare hos pappa och lite sånt. Vi hörs senare !
PUSS.


BILDER IGEN !

TJA!
Sitter just nu hos Linnea efter en mycket lyckad kväll.
Fotade en massa och sånt på golfbanan, kommer några bilder nu.
Resten får ni se i morgon. Ikväll sover jag hos linnea tillsammans
med sanna, imorgon blir det nog stranden eller något sånt skit.
Vi hörs :)´



























hejigen.

TJA !
Har precis duschat och snart kommer Linnea hit :).
Nu ska jag plocka undan lite på mitt rum sedan äta.
VI HÖRS

BAD OCH BILDER

¨TJA !
Kom precis hem från sanna, badade och sånt mys.
Tog en jävla massa bilder så här får ni några ! :)
Hand i hand livet ut,
låt aldrig vår vänskap ta slut.
Aldrig utan dig, min fina tjej
Hjärtat,jag älskar dig.
Tack för dagen (L).
Nu ska haf duscha, äta och sånt sedan drar jag till Sanna där vi
fixar oss, sedan drar vi ut och fotar. Ska klä ut liam till tjej och sånt HAHA!
Ikväll sover vi kanske i tält, får se hur det blir ! Vi hörs.

VARMT

TJA !
Liam, Linnea och sanna kom hit för typ 2 timmar sedan, och ville att jag skulle hänga med till Godisfabriken.
Jag pallade inte först för jag har ingen cykel och min syster cykel suger till max !
Men jag hängde med ändå. Vi började vår cykel tur och linnea ramade mig. Men vi han inte ens till järnvägen som ligger typ 100 meter från där jag bor innan vi var trötta. Så jag sket i det, och sanna och Linnea stack till Ög macken istället som är närmre.Jag och liam stack hem till honom och hämtade badkläder, strax ska vi till Sanna och bada.
Fyfan vad varmt det är !
PUSS.


bild från när vi var på staplen med klassen.
saknar min klass, men verkligen inte skolan..
bild sen vi stack hem på skoltid och solade för det var så jävla
varmt! haha.




BILDER !

BILDER :
mormor och morfars nya valp, så jävla söt.
grejerna jag köpte i stan på bild.
Jeans ginatricot: ordpris 499kr, köpte dem för 99.
linne ginatricot : ordpris 129, köpte de för 49.
halsband ur och penn: köpte för 30.
nitarmband ur och penn: köpte för 25 kr.
4pack pärlarmband i rosa ur och penn: 25 kr.
flera packörhänge ginatricot: 20 kr
rosa pärlörhänge ur och penn : 20 kr.
överbilligt i stan just nu alltså !

Så,nu är bilderna från den senaste tiden upplagda :).
Nu ska jag dra och fixa lite saker sedan blir det svedalabadet !
VI HÖRS.



Nytt internet = börjar blogga igen !

TJA !
I går fick vi äntligen nytt internet, såhääääääär nice ! Så nu ska jag börja blogga ordentligt ;).
Sitter just nu och äter nybakt bröd och dricker hemmagjord saft, riktigt gott !
Idag blir det svedalabadet med folk, NICE. Kommer snart en massa bilder, som jag ännu inte visat er.
Puss så länge.



emelie.

TJA !
Vaknade för en stund sedan, har sovit på golvet inatt för jag fick panik i soffan för man klibbades fast iden ;O.
aja, idag ska jag till stan igen, och byta min byxor och lite sånt. Sedan ska jag och pappa nog till netonnet och köpa en ny kamera till mig.. Och om vi hinner ska vi lämna in datan på lagning. Ikväll blir det att rida, sedan sover nog jag hos mormor och morfar för i morgon bitti ska jag och emelie till arriesjön med Funny och Salvia.
Har saknar min emelie..
Vi hörs.




saknar mina babes.


stan-

TJA !
Har precis kommit hem från stan ! känner mig riktigt snäll idag, vill ni veta varför? :D
Joooo, för jag har varit i stan med mina syskon och köpt kläder till dom ;).
Michaela fick 2 tröjor och Emilia en tröja och en byxdess.
Nu har vi nyss kommít tillbaka till pappa igen, och ska strax äta pizza.
Jag skulle egentligen lagat tacos, men jag orkar inte ställa mig och laga det
nu, så jag gör det till lunch stället. Hitills har dagen varit bra, kul att få träffa bror igen.
Vi hörs !



älskar ingelstadfolket verkligen, men jag tror jag har bestämt mig för
att byta ändå. Träffade min gamla tränare i stan idag, som tyckte jag
skulle börja i kvarnby. Ska provträna där i alla fall, lovade det.
Vi får se hur det blir !
PUSS.

hejdär ;).

TJA!
Har inget bättre för mig så jag gör ett litet inlägg ;).
I går åt vi på resturang och sånt, vi tänkte dra till köpenhamn och shoppa och sånt.
Men vi bestämde oss för att göra det en annan gång ist. Blev väckt tidigt idag, stack
till Danmark och hämtde pom som kom hem från Thailand. Gick runt där ett tag,
kom hem för en stund sedan, fick ett samtal från elgiganten att det kostade 1200
att laga min kamera, mer än vad jag betalade för den som ny ;O...´
Så pappa sa åt dem att skrota min älskade kamera ;(.
Fast´han lovade mig en ny, så vi får väl hoppas på det..
Fick en data i går med :D:D:D:D:D. Skärmen är sönder bara så vi ska laga den.
Men den är typ helt ny, bara pappa som är osmidig..
HAHA, nej kallar Pom, vi ska få våra presenter ;)
vi hörs.


osminkad och sånt..

PUSS.

Var tvungen.

TJA !
Saknar att blogga faktiskt :(.  Låter kanske lite cepe , men det gör jag faktiskt.
Vill börja igen, men det är så fruktanstvärt tråkigt när jag inte kan lägga in bilder.
vi får se hur det blir !

 
första bilden är från förra sommaren, och andra från denna..

PUSS.

Pause.

Tja! Har bestämt mig för att ta en blogg pause nu när internetet inte fungerar. Pallar inte blogga från mobilen och det Går inte att lägga in bilder då heller och då blir det väldigt tråkigt. Ni hittar mig på facebook ist ; josefine berg lorentzon . Puss.

(n)

Det var ett bra tag sedan Jag kände mig så tom. Tom på ord, tårar, ork, glädje och vänner. I alla fall den äkta sorten..

Jadu.

Tja! Har jobbat hela dagen i dag också. Red sedan ut en runda och därefter i paddocken på min fina salvia. Super fin idag. Måste erkänna att jag saknat det, tror jag Har bestämt mig för att fortsätta. Eller Har jag det? Åh, jag vet inte.. AJa i kväll blir det antingen att träffa kevin, jocke och flera eller umgås med malin, och kanske sticka till pappas lägenhet eftersom han inte är hemma men vi får se. Puss.

idamalinjosse

TJA !
Jobbade från 9 till klockan 3 idag, sedan red jag min fina salvia,och michaela red lille prins.
Har faktiskt saknat hästarna.. Just nu sitter jag hos Ida tillsammans med Malin, vi ska nog träffa
folk sedan eller något ? Jag älskar er.


gamalbildpåidaälsklingsomjagsaknatextremtmycket<3333

Tv.

Tja! Vaknade 9 idag, och kunde inte somna om. Det är som en bastu på mitt rum, höll på att dö.. Kollade tv typ hela dagen och halv 3 stack jag till oxie för det var sånt möte hos emma. Kom hem för typ en timme sedan och försöker få tag på linnea, men det Går inte så bra:(. Ligger och kollar på mtv och mamma kom nyss in med en drink och snacks, undra vad hon NU vill att jag ska göra. Sånt händer inte varje dag, Haha;). Nej nu ska jag dricka upp min goda drink och försöka få tag på linnea, eller vänta nu smsa hon. Puss.

Riktigt kul.

Tja! Internetet funkar inte, riktigt jobbigt.. Så jag gör ett inlägg från mobilen. I Går började fotbollskolan som vi håller i och det var ändå kul. Fyfan vad söta de små är ! När fotbollsskolan var slut vid halv tre stack jag och linnea hem till henne och badade i hennes pool. Sen började vi fixa oss och sånt, för jag var tvungen att följa med hem till anders för elliot, min låtsasbror fyllde är. Jag tog linnea med mig och vi fick sån damp för vi hade riktigt tråkigt i början. Vi somnade i soffan:p. Men sen blev det riktigt kul! Efter maten satt vi ute i trädgården och snackade med elliot och hans två kompisar anton och axel. Fyfan vad kul vi hade . Satt och skrattade och sånt ett bra tag, sedan drog vi ut och spelade fotboll. Men det var riktigt jävla varmt, så vi stack in igen och axel och collin spelade trummor för oss. Riktigt grymma båda två. Efter ett tag stack vi ut och hittade på lite saker. Fyfan vilken kväll. Vi trodde att det skulle bli sämst, men det blev den roligaste kvällen på länge. Sedan sov vi över där, låg och snackade ett tag sedan somnade alla 5. Tack för kvällen töntar, jag älskar dig linnea.<3 nu sitter vi på fotbollsskolan igen och ska äta hamburgare nu. Vi hörs.<3

BADAT !

TJA!
Sitter just nu hos Linnea och har nyss badat och solat tillsammans med Linnea, ellen och emelie.
Tidigare idag har jag storstädat mitt rum. Fyfan vad varmt det var. Och mitt rum var riktigt äckligt.
Vaknade vid 9, kunde inte somna om och började städa. Blev sedan klar vid 2. Fyfan, spindlar, myror och
skit över allt ;O. Så jag bestämde mig för att städa ordentligt så jag kastade ut allting, tvättade golvet, fönsterna, damade sorterade och allt. Det tog lång tid men det var värt det ;). Orkade inte blogga i går, men i alla fall så var jag i stan med Saga, min 4åriga kusin. Vi letade efter present till henne, jag köpte lite grejer , lämnade in min kamera på lagning och lite sånt. Över mysigt. Stack hem sedan, och somnade direkt typ.
Nej nu ska jag gå och äta, vi hörs !





Stan!

Tja! Vårt internet funkar fortfarande inte och det är så jobbigt att skriva på mobilen och just därför Skrev jag ingenting i Går, eller gjorde jag det? Minns inte HAHAHA. Men i alla fall så sov ju emilia hos mig. Vi tog det lugnt och kollade film och åt popkorn och sånt. Vid 3 stack hon hem, och nu dröjer det ett helt år tills vi ses igen :(. När hon stack hem kollade jag bara tv och klockan 7 var det sånt möte i klubbstugan om fotbollsskolan vi ska hålla i till helgen. Och efter det stack jag ut med en massa folk. Och träffade blandannat marcus. Har saknat honom, han Har ju varit på mallorca flera veckor. Neger var han, och liknade justin bieber som fan :-o. Haha, just nu sitter jag på bussen på väg till malmö för att träffa ewe. Ska gå i stan och lite sånt mys. Tur att inte det är allt för fint väder hade varit jobbigt att gå i stan då. Hehe Nej nu är jag snart frame så jag får avsluta. Vi hörs .

ohyes.

TJA !
Sitter här bredvid emilia och äter frukost.
I går kväll träffade vi en massa folk eftersom
emilia ville säga hejdå till alla innan hon flyttade.
Idag ska jag och emilia hitta på något kul, och ikväll
ska jag tydligen på fotbollsmöte om fotbollsskolan.
Sen får vi se om det är lönt att åka till Ewe som jag
egentligen skulle. Vi hörs.



pizza.

TJA !
Vaknade vid 11 12 någonting idag, efter någon timme kom emilia till mig,
och vi bestämde oss för att sticka till stranden. Har precis varit och ätit pizza
på världens godaste pizzeria ! Sitter just nu hemma hos min pappa och ska strax
sticka iväg och kolla på en match. Och i morgon flyttar Emilia till Usa :(.
aja, vi hörs.
Cupen
bild från cupen.

Hemma bra, men borta bäst!

Hej, eller något. Fyfan säger jag bara. Kom nyss hem från cupen och är allmänt depp. Vi åkte tidigare än det var beräknat så vi hann inte säga hejdå till folket vi träffat där, emilia flyttar till usa i övermorgon, och Fucking datan funkar inte.. Och massa skit. Jag och emilia bölade fan på vägen hem. Kommer sakna henne <3 Man brukar säga borta bra men hemma bäst. Men i alla lägen stämmer inte det.. Jag hade mycket hellre stannat i skövde. Jag bara älskar deras dialekt. Jag saknar redan cupen, matcherna, klubbstugan vi sov i, och jonte,patrik, filip och dom :(. Och tanken på att förmodligen aldrig kommer åka dit igen får mig att strax börja gråta igen. Hade tänkt göra ett videoinlägg åt er, men min data funkar inte.. Jag vill bara tillbaka, gash vad sur jag är nu..

Fett ös.

Tja! Sitter just nu i bilen på vägen från var andra match.. Och Ja,det gick inte lika bra i Går som idag, förlorade första med 5-1 men där var det var inställning det var fel på. Ingen kämpa sitt bäst och då Går det så. Sen andra var helt och hållet domarens fel. Han dömde till deras fördel hela tiden, och påstod att klara som är minst och smalast i vårt lag lyckats knuffa omkull två spelare samtidigt.. Och sen fick dom ett skitmål som helt enkelt var ett missförstånd från var sida. Men vi gick ändå vidare eftersom vi gjorde två kanon matcher i går. Ska spela halv åtta så tyvär missar vi början av discot.. Och vi får se hur folket klarar sig utan oss där Haha;),när vi kom dit i går var där helt dött, ingen dansade :-o, och där var knappt något folk. Så vi bestämde oss för att röja stället och bjuda upp alla killar som bara stog och glode. Jag ,emilia, malin och nea sprang runt och dansade med alla, och träffade dom från badet;). Det blev riktigt lyckat och efter ett tag var där riktigt mycket folk, höhö. Och alla dansade till slut;). Fast vi fick damp på såna fjortisar som följde efter oss -.-. AJa, får se om vi hinner sticka dit i kväll igen. Jag hoppas på det för det var riktigt kul. Vi sket i vad vi gjorde vi bara körde och ingen brydde sig. Fett ös. Haha, aJa skit samma nu måste jag dra. Vi hörs.

Cup i skövde!

Tja! Vilken dag! Fyfan vad roligt vi haft. Blev väckta vid 6 ,gjorde oss i ordning och stack på match. Vann matchen med 3-0. Och jag gjorde alla målen;), och linnea är grym i mål, det är synd att hon inte vill stå alltid :(. AJa, vi hade några timmar till nästa match så undertiden så kollade vi på killarnas match och lite sånt. Nästa match spelade vi klockan ett och även den matchen vann vi! 2-0 blev det. Emma gjorde ett mål och jag ett. Efter matchen stack vi till världens fettaste badhus, och jag började snacka med några killar där ;). Som kommer på "discot" i kväll :). Nu Har vi precis ätit och är på väg hem för att ha ätit, klockan åtta sticker vi på det "discot" och stannar där typ hela kvällen ;). Imorgon Har vi match lika tidigt som i dag, ändå skönt att spela när det inte är så varmt. Det var 30 grader under andra matchen -.- . Nej nu har jag skrivit tillräckligt, vi hörs!:)

Skandevicup.

TJA !
Hade satt klockan på 10 idag, låg och halvsov till halv 11 då Kevin körde mig hem (L).
Har precis packat färdigt det sista, och om en halvtimme drar vi !
Kommer inte kunna uppdatera så värst mycket, kan göra lite från mobilen ibland bara.
Nej nu får ni ha det bäst, för det kommer vi !
PUSS.



RSS 2.0