Äntligen försvinner snön !

Hej igen :)
Sitter här och hör hur regnet slår mot rutan. Skönt att snön äntligen försvinner, men samtidigt är det så tråkigt med slask och regn , så vi hoppas att det inte regnar hela dagen i morgon med! ser verkligen framemot våren och sommaren !  Just nu sitter jag och kollar hästannonser på hastnet, finns så många fina hästar nu ;( ! . aja. Ska strax äta och sånt :) .
Ha det bra !

Heldag i stallet.

Hejj :)
Träningen idag gick riktigt bra :) .  Det blir bättre och bättre med gamla tanten haha :D . Sedan fixade jag en massa i stallet , mockade till både mig och moster, städade skåpet och fixade lite annat trams :) .  Sedan kollade jag när Tess red. Kom hem för en stund sedan, har nyss duschat och kollat på tv :) . Ska strax äta pizza (a).  3e dagen i rad , tjockis eller vadå ? ;) . Nej nu måste jag gå !
PUSS.



- Kan fortfarande inte bestämma mig om jag gillar  min
nya frisyr bättre än den gamla eller inte ;/ .
Vad tycker ni ?

Träning i Krågeholm :).

Hejsan :).

Vaknade vid halv 11 , och har nyss varit och köpt bullar :) . Ska strax äta frukost sedan hämtar mamma mig och kör mig till stallet , halv 12 ska jag rida för Roland Karlsson i krågeholmsridhus :). Hoppas Malope sköter sig ;).

PUSS.

Pahaska åkte idag ;( .

Hejsan :)

Ber återigen om ursäkt för dålig uppdatering. Men här kommer en förkortad veriasion av dagen.
Dagen började med att moster ringde och väckte mig vid 10. Åkte med henne till stallet och fick reda på att vi skulle åka och lämna pahaska idag ;/. Det var ritkigt jobbigt att packa ihop hennes saker.. Moster frågade mig om jag ville följa med vilket var en självklarhet för mig ! Även Anna och pontus hängde med för de ska låna elisabeths andra ponny ett tag. Vi var hos elisaberth vid 1, när vi kom dit så släppte vi ut älskling ihagen med de andra hästarna som hon gått med i princip hela sitt liv förutom den tiden hon varit hos oss. De kände genast igen varandra, de var så härligt att se ! Därefter gick vi in och tog en liten fika och därefter lastade vi speciel som Pontus ska ha på foder ett tag om allt går som det ska. Det var otroligt jobbigt att lämna pahaska där.. Fyfan säger jag bara. Min älskade ponny ;(.  Men i maj ska vi dit igen och titta på hennes föl ! Jag längtar redan :).
När vi var färdiga hos elisabeth och jag efter många om och men lämnat pahaska så åkte vi hem. Först lämnade vi av Anna,pontus och speciel på krågeholmsgården därefter körde vi hem till stallet och mockade och tog in hästarna och sånt. Sedan stack vi hem och jag gjorde mig i ordning och tog bussen till pappa. Nu har jag varit här några timmar och vi har nyss ätit pizza och sånt :). Ska strax sätta mig och kränga godis med senaste nummret av solo i handen !

Hoppas nu haft en bra dag !














- Tiden med Pahska har varit den roligaste tiden i mitt liv när det gäller
ridning. Ångrar inte en minut med henne. Min fina,älskade och saknade
ponny ;(



Yessssss.

Hejsan :) .

Förlåt för dålig uppdatering men jag har haft fullt upp. Berättar mer sedan !

PUSS.

Hejsan :).

God morgon :) .
Nu sticker jag till stallet , sedan får vi se vad som händer :) .

PUSS.

Kväll med mitt gamla lag ;I . <3

:)
Trevlig kväll idag med Vången :) .  Vi blev bara 9 st med vår tränare men vi hade kul ändå :) . HAHA. Bussturerna var nog roligast ;) . snart sprids det nog över hela malmö hur duktigt jag är på att sjunga , med tanke på hur många jag skämde ut mig inför på bussen, men man ska ju göra det man är bäst på och det är de jag är när det gäller utskämming haha , eller vad tycker Therese, Mikaela och Sara ;) ?  HAHA. Vi hade väl kul och så trots att Laserdome suger och maten smakade bajs.. 2-kampen var kul, och promenaden till och från macdonalds och allt :) .
Här kommer lite bilder från kvällen, som är extremt dåliga eftersom de är fotade med min mobil. Min kamera laddare är fortfarande borta ;O ;( -.-. Och min mobil har fuckat .. Det är ingen täcking på den trots att jag startat om den 156 ggr, det går inte att ladda den för att det står att den behöver sony ericsson battere trots att där är ett , jag kan inte öppna min kontaktlista eller något sånt. Jävla bajs ;( .  Har inte råd med en ny och kommer inte heller få en eftersom jag inte haft den här mer än ett halvår..
- Och nej det var inte gott ;O .
Mikaela beställde en sallad , och det var precis vad
hon fick , endast sallad och något äckligt kött med en jävla massa
fett, USCH.
- Jessica och Ellinor i bussen påväg till Malmö :) .
- När vi väntade på bussen till lasedome :) .
Mikaela och Sara inne på laserdome :) . Dålig bild i know ;) .
Elli goes tjockis :D .
Lina trillade och kom inte upp igen hahhahaaaa..
Mikaela :) .
MUMS :D .
- De 3 pristagarna när man räknade i hop den sammanlagda
poängen från laserdome och 2 kamp :) .
1: Jessica
2.Therese
3. Ellinor
Efter allt deta stack vi till Macdonalds och Jonas bjöd på glass :)
Sedan tog vi bussen hem, tack för en trevlig kväll med
mycket ,mycket skratt ! HAHA.
PUSS.

BKVÅNGEN (L)

Hejhopp :D .
Har precis duschat och ska strac börja göra mig i ordning :) . Om 45 minuter hämtar vi sara så sticker vi till oxie byakrog för att träffa resten av bkvången :) .  Hoppas på en mysig kväll med saknade vången !
Red ut malope idag för första gången på flera månader fresten , riktigt mysigt!
Men nu måste jag dra så jag hinner fixa mig :).
Puss.



- Jag saknar bkvången som det var från början ;(
då alla kämpade och vi var ett riktigt bra lag..

Hajj :).

Hejsan :). Jag och emelie hade riktigt kul igår ! :). Fast lovisa och jessica tyckte inte alls det var kul men jag och emelie hade jätte trevligt i varje fall :).Visst där var mycket utlänningar men jag tyckte det blev bättre mot slutet. Haha jag vet inte hur många utlänningar vi putade bort x). Aja. Träffade koffed där :). Var ett tag sedan <33. Var hemma vid halv 3 , 3 någonting eller Ja hemma hos jessica :). Jag, lovisa sov hos henne men emelie sov hemma för hon skulle till veterinären tidigt idag. Vi vaknade vid kvart över 11 , tog bussen till svedala där Morfar hämtade mig vid halv ett :). Sitter nu här och väntar på emelie ! Ska rida ut en sväng i de fina vädret:). Ikväll blir det resturang och laserdome med bk vången vi hörs senare :). Puss.

HEEELELOOO :D .

TJAAAA.

Nu har Emelie med kommit :D . Och Jessica stack för att hämta lovisa vid bussen :) .
GAAAH vad kul vi ska ha !

PUSS.

@Jessica :)

HALLLLÅÅÅ :D

Kom nyss till Jessica :) . Emelie kommer strax och vi ska möta upp lovisa vid bussen om ca en timme :)
Sedan blir det fixfix och annat skoj :) . VI ska ha det bäst ! :) .

HA det bra, vi hörs i morgon eller senare  ;) <3



Bild på mig och Jessica sen i somras ;) .

PUSS.

YEEEEEEAAAAAHHH :D.

Hejhopp :D .
Kom nyss hem från stallet. Red Malope en timme idag :) . Gick bra ! (L). Och syster red Prins idag igen :) .
Therese Lf frågade ifall jag ville tjäna lite extra pengar genom att hålla ridlektioner för alfons :) . Och jag tackade självklart ja haha ;) . Aja. Ska strax börja fixa mig :) .  Deep i kväll ju :) , mamma lät mig gå efter många om och men , och i utbyte mot att jag stannade hemma och passade mina syskon nästa helg när hon skulle ut så de gick jag med på :) .
Ha det bra ! <3

Bilder (L).

Bilderna blev enormt suddiga och jag trodde jag tagit fler än jag
gjort . Fast det var ju några töntar som tog bort bilder -.-
Och malin fastnade inte på någon bild heller ;) .
PUSS.

När Lina,Matilda,Ida och frida uppträdde på tjejmässan :) .<3


Torsdag idag :).

Hej igen :)

Vaknad för någon timme sedan , av att kusinerna kom hit. Morfar var tvungen att gå ut i stallet och fixa och mormor var och hanlade så jag fick passa dem. Just nu underhåller håller syster dem så jag kunde gå in här och skriva lite haha :D . Men nu ska jag ut och rida så vi hörs sen ! :) .

Bilder från igår kommer sedan ;) .

PUSS.

24/2-10 M(L)A.

God morgon :) .

Tänkte bara berättas lite kort om i går eftersom jag inte hann då :) . Ja , ivarje fall så började dagen med att jag och kusin tog bussen till Malmö , åt frukost på Macdonalds och sen myste runt lite i stan och kollade affärer och snackade :) . När klockan var 20 i 12 bestämde vi oss för att gå till tjejmässan eftersom vi inte riktigt visste var de var någonstans . Till en början gick vi fel så jag fick ringa mamma så hon kunde förklara vägen för oss . Till slut hittade vi och gick in där inne för en snabb titt. Matilda,Frida, Lina och Idag från mitt gamla lag var där och skulle uppräda :) . Stannade och lyssnade , riktigt bra var dem! Har aldrig hört lina sjunga och hon var övergrym ;O . <3. Sedan stack vi ut igen eftersom vi skulle samlas där ute kl 12 med de andra fritidsgårndarna i velleinge komun :) . Sedan fick vi gå vart vi ville. Träffade en hel del där inne :) . Bland annat, de jag sa innan från bkvången +några till därifrån :) , sissi,sara, julia, matilda palm, malin bohman , josefin rask och hanna :). När vi var färdiga där inne så skulle vi tillsammans gå och fika på ett cafe , alltså allihopa från vellinge :) . Jag och Linnea satt med Josefin och Hanna , hade jätte trevligt :). Sedan åkte vi med Josse och Hanna till entre :) . Jag och linnea skulle nämligen träffa Malin, Ebba , Antonio och danne :) . Vi fick skjuts av Josefines mamma eftersom dem ändå skulle dit , och det tackar vi för :D.  Möte upp Malin och de andra på Barista och satt där och snackade ett tag, hände en massa andra grejer med :). Var där några timmar och flummade runt :) . Sedan var Antonio och Danne tvugna att åka hem :) . De var fattiga så det var tvugna att gå till Centralen från entre haha ;) .Jag och Malin promenerade med dem medans de andra 2 latmaskarna Linnea och Ebba tog bussen. När vi kom fram hjälpte vi dem med tågbiljeterna sedan hoppade de på tåget hem till Tomelilla :) . Och innan dess hände det ju lite grejer ;) .HAHA. SÅ jjävla söta (L). När vi sagt hejdå gick jag och Malin till trianglen där vi skulle möta upp Linnea och Ebba igen :) . Pratade med MAlin på vägen och jag fick reda på lite saker.... HAHA. Och jag berättade det för henne.. Hon är en av dem jag litar på till 100% och visste redan det mesta så hon fick veta det med. JAGÄLSKARDIG. Snackade om allt möjligt sedan gick vi till MAcdonalds :) . Satt och snackade där ett tag med Ebba,Malin och Linnea :) . Och det hände lite mysiga saker :D . Är så glad för din skull Malinhjärtat! Så jävla söta tillsammans precis som Tobbe och Ebba!. Älsklingar (L). Tog sedan bussen hem och maten var färdig när jag kom. Packade sedan och sånt och efter det stack jag till stallet. Klockan var typ 8 -.- . HAHA. Men systerEmilia följde med :) . Vi red , jag på Malope och hon på prins :) .  Båda hästarna var jätte duktiga ! :D. Sedan sov vi hos mormor och morfar. :) .

En riktigt trevlig dag , så tack alla som var inblandade !
NI är bäst(L).

Linneadag (L)

God morgon :) .
Måste fixa färdigt mig nu , för klockan 10 tar jag är bästakusin bussen till Malmö :) . Blir att yra runa där ett tag eftersom tjejmässan inte börjar fråns kl 12 :) . Men bäst kommer vi ha ! Jag älskar dig (L)
PUSS.

BIG LOVE (L)

Tack alla fina vänner för allt stöd, när det är så här jobbigt.
Ni vet vilka ni är. Och jag vet att ni aldrig är mer än ett samtal
bort. Nu behöver jag er mer än någonsin. Annars kommer jag
aldrig klara mig igenom detta..

Maddy - Julia - Emelie.

Ni är bäst, och givetvis alla andra med.
Men det är ni som tagit er tid och
lyssna, det är ni som verkligen
visar att ni bryr er. (L).

Bästa! <3

Det finnaste jag har. Jag älskar dig så jävla mycket.
Finns inte ord. Du är så jävla bäst. 


.

Kommer nog bli så att jag inte kommer kunna uppdatera på ett tag. Jag vet inte vad jag ska ta mig till.
Hela världen är upp och ner. Allt är skit.

fuck.

Allt började bli så jävla bra. Men nu är allt jävla skit tillbaka igen och nu är det värre än någonsin.
Helvete.

HEJHOPPPPPPP.

Hade tråkigt , fick lite smått damp på min syster så jag bestämde mig för att kasta ut henne i snön :D .
Detta lovet börjar bra.. Riktigt drygt. Den jävla snön förstör allt skit. Kommer inte till stallet idag, morfar ringde nyss och sa att det var för mycket snö ;( . Får se vad vi hittar på idag. I morgon är det i varje fall tjejmässan med kusinvitamin ! Älskar dig (L).
Håller på att städa mitt rum! Så här ser det ut nu ;( .
PUSS.

HAHA.


Snöstorm igen ja..

God morgon sömntutor :) .
Har nyss vaknat , ringde mamma och frågade var hon gjort av datorn. Hon berättade var den fanns och sa att hon gömt den för syster och hennes kompis hade hållt på hela natten . Och jag smo trodde jag hade drömt hhah, och med hållit på menar jag snacka , störa sig , bumpa i vägen  , bråka med mamma. Inget annat haha ;) . Så jag lovade att se till att hon inte fick varken datan eller internet :) . HAHA. Det blir inte så svårt mer tid över för mig ! :D . HAHA. Kollade nyss ut och upptäckte att det typ är snöstorm ;( . Jag som ville till stallet och rida idag ;( .
Jaha. Då får vi väl se om man kan ta sig ut så man kommer någonstans idag annars blir det ännu en slappdag..
Nu måste jag gå , mackorna hoppade upp ur rostejärnet hahah :) .
PUSS.


- Jag saknar min älskling ;( .

:).

God kväll :) .
Blev inte marshmallow i kväll.. Men mamma är inte lika sur längre,så jag orkade inte fortsätta tjata för då skulle allt bara bli värre . Jag får vara på datan och hon har spärrat upp min mobil igen :) .  Så OM jag har tur så kan resten av sportlovet bli som planerat :D .

PUSS.

- ful bild i know, men när jag ser alla gamla bilder så saknar jag verkligen mitt gamla hår ;( .



TTTTJJJAAAAA .

TJAAA :D .
Min mamma har inte kommit hem än ;( . Men jag ska dit i kväll , no matter whaaat ;D . Måste sticka till stallet snart också . Men vetefan hur jag ska komma dit ;( . AJA. Det löser väl sig får jag hoppas.
PUSS.



Bild från skolan i fredags haha. Som vi skrattade.
Kolla bara på Maddy.. ;) . <3

God förmiddag :D.

Hejhej :) .
Har nyss städat hela huset , för att fjäska lite inför mamma ;) . Men fint blev det och jag är helt slut. Får se om jag kanske får sticka till marshmallow, tyvärr tror jag inte det. Och jag hade kunnat sticka dit ändå om det inte varit så att det var mamma som skulle hämta oss -.-. Jag hade damp i går så jag skulle skicka ett sms till mamma sen han jag somna innan jag tryckte på skicka , så när jag vaknade i morse så tittade jag på min mobil så stod det skickar meddelande , så råkade jag skicka skitet , där det stod typ att jag inte litade på henne och att jag aldrig gjort och massa bajs , det blev 10 sms sammanlagt (a) . Jag trodde jag hade avbrutit det men sen så ringde michaela till mamma så frågade mamma ifall jag var mycket sur och så , så antagligen så avbröts det inte.. JAJA. Hon kommer hem om en timme ungefär. Så nu ska jag städa mitt rum lite.
PUSS.

JÄVLA skit.

Godmorgon . Hoppas alla får ett trevligt lov, till skillnad från mig. Får inte göra någonting som det ser ut nu , jag som hade planerat så mycket ! Men ska försöka övertala henne så hon kan hämta oss från marshmallow idag. Men vi får se vissa gånger är hon lättare att övertala än andra , så vi får se vilket humör hon är på idag.. Aja. Har nyss vaknat och mamma har antagligen gömt datan för mig för jag hittar inte den på det blev ännu ett inlägg från mobilen. Puss.

Hatar söndagar !

Tja :). Måste fortfarande blogga från min mobil eftersom internetet på datan laggar :(. Aja. Jag igår stack jag ju till stan och träffade ewe och natha. Sedan hem till ewe och fixa oss och därefter stack vi på fest hos joel. Mycket trevlig kväll trots att det skede en del missförstånd och lite annat skit.. Blev hämtad hos ewe halv 12 idag. Stack till stallet fixade malope och red sedan i väg och red för roland karlsson eller vad han nu hette , i krågeholms ridhus :).gick mycket bra trots att jag trillade av och malope var galen;). Komm nyss hem från stallet och snart väntar antagligen en stor utskälling efter igår.. Kanske berättar senare men en del fattas nog vad jag menar ändå . Vi får väl se om jag får sitta på mitt rum hela lovet eller om mamma släpper ut mig. Men just nu ångrar jag inte att vi stack dit i går. Fast jag lär väl få göra det.. Puss.

Ewelinahdag i da' :-D<3

Hejhopp :). Sitter i bussen på väg till malmö nu :). Ska möta ewelinah i stan och vi ska fixa lite sedan dra hem till henne. Och göra oss i ordning och Där efter ska vi i väg;). Red lektion på malope i dag ! Vi hoppade och det gick riktigt bra :). Vi hörs ! Puss.

Bio med Maddy !<3

Hejhej :). Detta inlägget kanske inte blir särskillt vackert eftersom jag bloggar från min mobil.min syster tog nämligen med datan till anders. AjA. Var ju på bio idag med Maddy . Såg the valentines day :). Riktigt bra, en av det bästa filmerna jag sett ! Ska kanske sticka och träffa jocke och några till nu :).Orkar inte skriva mer min mobil är cp :p. Vi hörs ! Puss

ÄNTLIGEN VET JAG HUR MAN GÖR ! TAAAAACK ANONYM :D.


MADDY ÄR BÄST :D.

Hejhej :) .
Sitter i skolan med maddy :D . Ska strax äta :) , hamburgare idag :D . Efter skolan blir det hem en snabbis och fixa sig lite gran sedan blir det bio med Maddy :D . Vi ska se the valentinesday :) . Sedan äta på resturang eller max haha :p , får se :) . <3
Nu måste vi göra färdigt son !
PUSS.

Match idag ! :)

Hejhej :)
Vi hade tydligen "cup" idag så jag har nyss kommit hem därifrån. Eller ja cup kan man väl inte kalla det , vi mötte bara ett lag men vi spelade typ 5 minimatcher :) . Det gick mycket bättre än sist , vi spelade inne och faktiskt bra om man jämför med förra gången vi mötte dem. Vilket egentligen är konstigt eftersom vi brukar vara bättre men vi hade många bra spelare sjuka då . Aja. Jag kanske ska berätta att det var Bkvången vi mötte haha ;P . Vi förlorade någon match , någon lika och någon vinst :) . Så vi spelade rätt lika :) . jag kan inte säga att jag gjorde en jätte bra insats, jag kan så mycket bättre men jag är förkyld och har knappt ätit något på hela dagen så jag hade ingen energi alls ;( . De två sista matcherna stod jag i mål och det klarade jag väl helt okej :) .  Släppte in 3 mål bara :D . HAHA ;) .
Nu måste jag göra läxa ! Gud vad skönt med lov nästa vecka , har haft riktigt mycket denna veckan med läxor och så, 2 prov , flera inlämmingar ,redovisningar och andra läxor. Nu måste jag dra !
PUSS.



Jävla vinter ;( , nu vill vi ha SOMMAR !

Hejhej :) .
Kom nyss hem från skolan , blev inte stallet idag för det hade kommit för mycket snö ;( .
Jag som hade tänkt löshoppa. Aja. Har en bertättelse som ska vara färdig i morgon så
det blir väl att skriva den och lite sånt. Sedan kanske jag sticker i väg och träffar någon,
får se !
PUSS.



Min syster efter att jag dränkt henne i grädde ;) .
Finns film på youtube ! : http://www.youtube.com/watch?v=Dl4H7XInVnU

Jag ska bättra mig !

God kväll eller något :)
Ännu en gång , har jag varti dålig på att uppdatera min har inte haft tid ;( . Idag har man varit i stallet sedan , direkt till årsmöte med skabersjö . Skriver mer i morgon tror jag !
PUSS.



Hur gör man videoinlägg ? :P

Hejsan :)
Ledsen att jag inte har skrivit på länge men jag försökte att göra ett videoinlägg i går och det funkade inte ;(. Och efter det laggade datan som fan så jag kunde inte ens göra vanligt ;( .  Och idag har jag inte haft tid helt enkelt ;(.
Skulle ju städa mitt rum i går men jag han städa på mitt sminkbord sedan tröttnade jag haha. Hade gräddkrig med min syster i stället , video kommer när jag fattar hur man gör :P . Idag var Maddybajs sjuk , men jag klarade mig ändå ;). Sedan stack jag till stallet och red två hästar ! Klapp på huvudet :D. Det gick mycket bra med dem båda ! Ska hålla i detta nu :) ! Sedan stack och jag och Emelie på årsmöte med us i skabersjö. Kom nyss hem därifrån och har  precis hunnit duscha. Nu måste jag göra min svenska och träna till engelsk och matteprov ;(.
Hoppas ni får det roligare !
PUSS.




Det är tråkigt att städa ;(

Hejhopp.. :) .
kom hem från stallet för en stund sedan. Håller på att städa mitt rum nu :). Kommer bli sååå fint :) .
Hinner inte skriva mer ;( .
Så här stökigt är mitt rum nu ;( . Men det ska de bli ändring på ;) .
PUSS (L)

Begravning för min gamel morbror idag ;( .

Tja :D .

Sitter i skolan nu , har dagens näst sista lektion :) . Sedan ska man hem , Tommy kör en till stallet där man ska mocka,blanda mat , ta in hästar , ge dem mat och sånt . Sedan hem och passa mina syskon. Mamma , mormor , morfar ,moster och alla är på begravning idag. Vilket jag egentligen skulle vara med på men jag kände inte att jag orkade det för vi skulle åka kl 4 i morse och komma hem 3 i natt och jag hade ändå varit tvungen att sticka till skolan dag efter , så det kände jag verkligen inte för. Så stannar hemma i stället så får dem hälsa från mig !

PUSS.



Mat är gott , godis är godast :) .

Hejsan :)
Har inte hänt särskillt mycket sen förra inlägget :) . Vi snackade i telefon med Marcus i 1 ½ timme bara x) . haha :) . Sedan kom Malins pappa och hämtade oss vid typ halv 5 . Stack hem och mamma hade fett med damp på mig för att jag råkade glöma datan hos Maddy haha :P . Så vi stack dit och hämtade den sedan stack vi till stallet. Longerade Malope en halvtimme bara. Skulle egentligen ridit men kände inte för det eftersom hon inte blivit riden i går. Kom nyss hem därifrån och ska strax öppna mina alla(L)dag presenter från mamma :) , därefter blir det våfflor och chokladpudding :D , gud var jag är hungrig ! Inte ätit något mer än godis på hela dagen ;O . Aja , nu måste jag gå !
PUSS (L)

- Tack tjejer för en trevlig helg ! (L)




Glad alla hjärtans dag ! <3

God morgon :) .
Sitter här med Malin och Maddy , och vi har nyss vaknat :) . Ska nog nörda oss ett tag sedan äta frukost och lite sånt :) . Sedan drar jag till stallet och ska hoppa en smått galen häst.. Sedan blir det bara ta det lugnt och jag måste städa mitt rum i kväll! Jävlar vad det ser ut där alltså. Också måste jag hitta min fucking kamera laddare. Också har jag en massa läxor som måste bli gjorda ;( . Och jag tycker inte om att det är alla(L)dag idag ;( . Jag Malin och Maddy sitter här och surar. För alla på miner oss om att det är alla(L)dag idag och vi har fett med damp för att vi inte har någon kille att fira det med. Men vi får krama om varandra i stället haha :) .
Ha det bra ! <3

Fyfan vad bra avatar är ;O .

TJO :D .
Kom nyss hem från stan med Maliiss och Maddiiss. Riktigt kul dag/kväll. Som vi har tabbat oss idag. HAHA. Så här kör vi , Tabbe :
  1. På vägen till Malmö med Malinälskling så var det proppfullt, så vi var tvugna att stå och hålla balansen vilket vi inte är vidare bra på märkte jag. HAAH. Så när vi kommer till en rondell så svänger det så mycket att Malin tappat balansen och sätter sig i personen bakom hennes knä. Gud vad kul det såg ut..
  2. Sitter och snackar om en person så råkar jag säga något jag inte borde sagt särskillt högt och så sitter en som känner den personen vi snackar om 2 rader framför oss. Så jävla pinsamt , trodde jag skulle dö..
  3. Sitter på Max och käkar, min cola smakar skit så vi kallar dit en sån städerska och säger att colan inte smakar cola haha x) . Så hon typ tycker vi är helt cp som frågar henne som är städerska och sånt :P . Sedan smakar hon på min dricka för att se så vi inte ljuger ;O . Seriöst , skum tant ?
  4. Sedan säger tanten till oss att gå till kassan och be om en ny mugg , vilket vi gör till en sur gammal gubbe. Men han får damp för att hon tanten redan snackat med en annan om det, vilket inte vi kan veta men ändå :P . Så säger han att jag får ta av den till vänster så fatta inte jag vad han menade så jag tog den andra, så går han värsta dampen igen och säger att han sa att det var den andra vi skulle ta och massa sånt bajs. HAHA. Ändå kul.
  5. Sedan skulle vi gå fram till och köpa biljetter till avatar så när det äntligen blivit vår tur så kommer vi fram och upptäcker att vi inte har tillräckligt med pengar eftersom vi skulle köpa biljett till Maddy med.HAAH. En anning skämmigt. Så vi får resarvera platser i stället..
  6. Maddy kommer lite senare så vi går fram och ska betala våra biljetter och säger att vi ska visa biljetten från att vi reserverat. Och jag hittar inte fucking lappen ;O. Skämmigt igen. Och det som är ännu
  7. skämmigare var att det var samma kassa som förra gången -.-
Tabbade oss en jävla massa mer i affären , biosalongen och sånt skit. Men vi har faktiskt ett liv så nu ska vi 
gå och hitta på något annat och inte sitta här och nörda oss :D . Bilder kommer sedan !
PUSS.
Malin och Maddy är de bästa vännerna man kan ha. Och jag menar det till 100 %. Så perfekt världen hade varit om alla varit som ni. Så jävla bäst. Ni är oslagbara! <3

Heldag med Malin och Maddy (L)

Tja :D .
Dag ordningen idag blev lite ändrad men det blir säkert bra ändå.

  • Fixa oss , Malin och jag drar till stan , Maddy sticker och rider lektion.
  • Jag och Malin kollar på farsan.
  • Maddy kommer till stan vi kollar avatar med henne :) .
  • Maddys mamma hämtar oss och vi sticker hem till henne och sover här en natt till :) .
ÄLSKAR ER.

Jag är hungrig :O .

God morgon :) .
Nu har vi nyss vaknat :) . Och jag skäms satan efter igår.. Inga kommenterarer. Aja. Nu ska vi nog strax äta frukost sedan ska vi ut i stallet och kolla / hjälpa Maddy när hon rider :) . Sedan sticker vi till mina hästar och så ska Malin rida Prins ;).  Sedan sticker vi till stan och kollar bio och därefter sticker vi nog hem till Maddy igen och sover här en natt till :D . Fast denna gången ska vi vara uppe hela natten och sedan sova bort hela söndagen som är så jävla tråkig ! Visst är vi smarta :D .
PUSS.
Vi hittade gamla bilder fråns Maddys data haha :)

Hej igen :D .

Hej igen :D .
Sitter här med mina snyggingar igen :D . För typ en timme sedan bestämde vi oss för att sova , men vi ändrade oss nyss och gick upp i stället , vi ligger liksom 3 kåta tjejer i sängen och drömmer om "våra" killar. HAHA. Skämt och sido.. ( men ändå sant (a) ) . Hade gärna velat men man tyvär inte avsölja något :D. Eftersom mina fina vänner är lite hemlighetsfulla av sig ;). Morgon dagen kommer bli bäst ! Jag längtar redan !
Fyfan vad jag älskar er. Ni gör livet värt att leva ! (L)

Jag är bäst på att rimma jag vet :D .

TJO.
Malin och Maddy är bäst. Malin har precis vågat klappa en häst (y)
Utan er blir det ingen fest, tjejer jag älskar er mest.
PUSS.
- Min fina häst.

GODKVÄLL :D

Hej igen :) .
Sitter här med mina snyggingar :D . I morgon blir det en heldag med älsklingarna + bio och en massa annat :) . Vi ska lära Malin rida :D . HAHA. ;) . Jag älskar er sötnosar.
Hörs senare (L)
avslutar med denna bilden :) . Det kommer fler sen !
LÖÖÖÖÖVVVEEE (L)

Maddy- Malin - Josse (L)

TJA :D .
Jag kom på att jag glömde skriva i mitt förra inlägg att jag och Maddy var hemma hos Malin i dag på lunchen och gav henne kakor eftersom vi tycket synd om henne eftersom hon var sjuk ;( , + att hon är världens bästa ! Satt där ett tag och fikade och snackade om allt möjligt :). jag och Maddy gjorde en jätte fin video som nog kommer ut sedan :D . Nu sitter jag hos Maddy med henne och Malin och vi ska strax gå och göra tacos , hoppas den blir bättre än förra gången då den smakade baaaajs .
Puss.
- Jag älskar mina vänner så jävla mycket.

PUSS .

Tja :D .

Har spanska nu , sitter här med Maddy och kevin :) . Spanskan slutar om 10 minnuter och sen är det svenska som är vår sista lektion :D . Sedan blir det stallet där emelie ska fota mig och pahaska i snön , eftersom hon antagligen åker i morgon vill jag ha lite fina nya bilder på min älskling ;/ . Aja. i kväll blir det lan @ Maddysplace med Malin :D. Kommer bli riktigt kul :) , men nu måste jag gå !

PUSS.




bild i repris men har ingen annan på datan :) .


God morgon :)

God morgon :).
Nu är det skola som gäller men jag tror att det kommer att bli en rolig dag ändå idag faktiskt, alla hjärtansdag på söndag så det är konsert i skolan som 9orna håller i och sen har vi elevensval och sånt ju som faktiskt brukar vara rätt kul :) . Sen har jag ju bakat kärleksmums som jag ska bjuda alla mina fina vänner på . Men nu måste jag gå så att jag inte kommer försent till skolan !
PUSS

Jag älskar mina vänner.

Tja :)
Har nyss badat och bakat :) . Eftersom jag och några andra i klassen har bestämmt att vi skulle baka till i morgon och sedan " bytar" vi kakor med varandra :D. .Hoppas att så många som möjligt bakar. Riktigt gott juuuu :D .
Sitter och kollar på Made in Sweden nu :) . Och längtar som fan till i morgon då det är "lan" på gång :D .
Kommer förhoppningsvis bli en underbar kväll tillsammans med dem bästa i morgon , Malin och Maddy.
Tyvärr kunde inte Linnea men vi får försöka att klara oss ändå haha :). Jag älskar er alla 3 något otroligt !
Äkta vänner är det bästa jag vet.
I morgon ska det bli bäst. Ni är bäst .

I morgon är det fredag :D !

TJA :D .
Har inte hänt särskilt mycket idag. Skola till klockan 3. Stack till stallet direkt efter , skrittade Malope i hagen en halvtimme så hon skulle få strecka på benen lite efter 3 dagars rätt så hård träning för hon hade lite träningsverk märkte jag ;) . Stack sedan hem , fixade mig. Stack till ip och spelade match. Kom nyss hem och ska äta nu, sedan glee. Hinner inte skriva mer nu , vi hörs ! (L)
Bild från lite av det jag köpte i stan med BV . (L)
Me and my twin :D . HAHA. Lika dana tights ;) <3

God morgon :)

Jag råkade somna  så därför blev det bara ett inlägg i går haha (a) . Jag ska bättra mig :D . Idag går man i skolan till 3 , sedan stallet och därefter ska vi spela match mot Bkvången :P . Och vi ska kämpa och visa dem hur bra vi är !
Riktigt pinsamt om vi förlorar eftersom , deras tränare ringt och velat att jag skulle börja i deras lag men så kännde jag inte för det eftersom jag inte skulle hinna då dem tränade 3 ggr i veckan, men även av andra anledningar..
SÅ nu ska vi vinna !! <3
Så här snygg och morgonpigg är jag nu ! HAHA.
PUSS !!

JÄVLA VÄDER ;O

Tja :) .
Kom nyss hem , har varit i stallet. Longerade Malope idag och det gick bra :) . Precis när jag var färdig kom Emelie ;( . En jävla otur att hon inte kom en timme tidigare så kunde vi ridit tillsammans. Har inte träffat henne på hur länge som helst ju ;O. Men på fredag är det bestämmt att vi ska rida tillsammans :D . Fyfan vadd jag längtar till sportlovet btw. Händer en jävla massa kul då :D . Nu ska jag äta sedan fortsätta min jakt efter min kameraladdare ;( .
PUSS .
Blev en bild från ladiesnight för att jag längtar riktigt
mycket till Deep och Marshmallow :) .

Mera snö .. ;(

Hejhopp :D .

Det snöar igen och det tycker vi inte om ;( . Dem säger att det ska bli snöstorm och det ogillar vi ännu mer ;( .
Sitter i skolan med Maddy nu , och vi ska försöka göra en fin discolapp  till vårt disco på fredag :). Hinner inte skriva mer.

Kram.

:)<3

Träningen idag var riktigt kul faktiskt :). Hade många nya övningar och vi var 15 på träningen , fast Malin var inte där ;( . Aja :) . Efter träningen stack man till gården med Nea för tjockisen , som inte är tjock skulle tvunget handla godis -.-. Sedan ville inte Stefan öppna direkt så man fick vänta där ett bra tag haha .. Kom nyss hem ska duscha, käka godis (a) , göra läxa och om jag hinner städa lite på mitt rum där det ser ut som en svinstia om jag ska uttrycka mig som mamma haha :) .
Ha det bäst !
Blev en bild på kusin för att hon är fin :D. 


Stallet (L).

Hej igen !
Stallet idag var helt okej :) . Skulle longera Malope innan jag red så märkte jag att hon fått skavsår av sadlen så jag var tvungen att gå in med henne, ta av den och tvätta såren ;(  . Red barbacka ett tag i stället :) , sedan hade jag tråkigt så jag försökte lära malope lite "konster" haha x). Nu kan hon trava,skritta bredvid mig och när jag stannar gör hon halt :). Vi fixade det nästan i galoppen med men jag fortsätter med det i morgon ;). Hon kan nästan buga (eller hur det nu stavas ni fattar säkert x) . , och så kan hon rygga om jag backar bredvid :D . hon är riktigt lätt lärd :) , men vad gör inte en häst för lite morötter haha ;) . Sedan träning !
Kram.

Kul dag ida´ :) .

TJA :) .

 

Jag och Maddy gick ju som sagt och skulle "skrämma" Malin när vi varit hemma hos mig och ätit :). HAHA. Riktigt kul var det. Det började med att vi smög till fönstret in till hennes rum och bankade allt vad vi pallade. Sedan sprang vi till ytterdörren och bankade allt vad vi pallade där. Efter ett tag kom en nyvaken malin med extremt hes röst och skrek på oss. HAHA. Sedan låtsades vi gå och sa hejdå och sånt. Men i stället sprang vi över på baksidan och bankade på rutorna mot köket och vardagsrummet. HAHA riktigt ball malin stod där inne i trosor och tröja och såg allmänt rädd ut xD. HAHA sedan kollade vi på klockan och upptäckte att vi började om 5 minuter så sprang jag först och Maddy efter, och så kommer vi till hennes uppfart och jag halkar och flyger och sätter mig på röven . HAHA. Det måste sätt jävligt kul ut men det gjorde så jävla ont ;(. HAHA, det första Maddy sa var ; Fan att jag inte filma ! .HAHA tack för det .. ;). Maddy sprang skrikande till Malins fönster och sa att jag brutit armen och Malins fönster flög upp x).. AJA. var tvugna att sticka sedan. Kom till skolan och skulle ha matte, vår vanliga lärare var sjuk så vi hade en vikarie. Riktigt kul lektion och inte en enda räknad uppgift (a) . Men jag ska bättra mig ! Ja jag , Carro,Sara, Sissi,Kevin och Maddy hade allmänt kul i varje fall :) . Rasten efter matten så blev jag "sur" på moses för något X) . Så vi tog hans mössa och massa skit. riktigt kul. Men sen så spärrade den jävlen mitt inloggningskonto till skolan så det tog en jävla tid innan jag hann hitta alla lärare som jag behövde ha hjälp av och sånt x). Så jag fick inte så mycket gjort den lektionen mer än slog moses och kastade ut hans mössa :D . haha ;) . Sedan stallet !

kram.

 

Blev en bild på Malin för att den jävlen var sjuk ;(  .


Malin skolkar ;O .

TJA :D .
Sitter hemma nu och äter med Maddy :D . Maten i skolan var äcklig så vi drog hem till mig :).
Äter flingor och fil och godis :D. Malin den bajsen är hemma från skolan , så nu ska vi dra hem till henne
skrämma henne och se till att hon blir bättre så hon kommer i morgon :D . Slutar redan halv 2 idag :) .
Sedan stallet. Efter det är det träning :) .
KRAM.
Så här snygga är vi just nu :).

Godis är gott :D

Hejhej :)
Umgicks med Linnea och Malin tills typ 8 eller något , stack hem sedan och badade :) . Stack till pizzan med med Malin och nea innan ju. Så tjock man är ändå ;O .  Går så långt bara för lite godis.. Aja :D. Och man köpte inte för lite heller (a). 50 spänn fattigare haha (a) Fast 10 var faktiskt till Malin ;) . Aja. Håller på med Non nu som ska vara färdig i morgon och Maddy som är min "partner" tog fel no bok så vi kommer antagligen få ig på det här ;(. Jag sköter mitt jobb men eftersom det är en gruppupgift så ja.. hhaha :p . Skit samma :) . Inget bra på tv helller. Och det tycker vi inte alls om ;(. Aja. Tror att jag bestämmt mig för att jag är nöjd för hur mitt hår blev :) . Har fått många komplimanger av allt från lärare till 5or x) . Aja. Nu ska jag plugga färdigt sedan sova :)
Kram .

Popkorn + Film :)

Sitter här med Malin och Nea (L). Kollar film och käkar popkorn :D. Blev inget med Maddy , stack i stället till Malin, hann vara där i typ 10 minuter sedan tyckte hon och Nea att vi skulle hem till mig eftersom min mamma skulle på träning med min och Malins syster. Ska kolla färdigt på filmen sen sticka till pizzan tror jag :)
PUSS (L)

Tja :)

Hejsan :) .
Kom nyss hem från stallet, gick faktiskt bra idag. Longerade henne innan så hon var mycket lugnare. Red bara Malope idag. Kom hem nyss ska göra läxa sedan sticker jag kanske till Maddy :)<3
Puss (L)
HAHA. Jag och Maddy ritade oss när vi hade bild förra veckan..

MADDY ÄR TUFF :D

Tja :) .

Skola till 2 idag sedan till stallet. Har lovat syster och hennes kompis att hjälpa dem att rida och tolka så ja.. Sedan ska jag väl rida eller något. I kväll ska jag nog träffa någon men vi får väl se vem det blir :) .
Maddy ville att jag skulle skriva något om henne, så jaa.. Maddy är extremt tuff och fick MVG på sitt spanskprov (y) , Duktig flicka :D . Och hon dumpar världens gulligaste kille för att han är ful, hon säger omkläddningsrum i stället förprovrum och hon får dubbelhacka när hon skrattar :D .  
HAHA :D. ILY (L) 

 

Kram (L)

Jag vill sova men är inte trött , hur gör man då ? ;(

Tjock som man är sitter man och äter chips ;( . Tycker att jag har blivit mycket onyttig haha :p . Aja. Är riktigt pigg och klockan är 10 . Kommer aldrig kunna somna . Har inte särskillt mycket mer att säga än att jag älskar mina vänner och att jag redan längtar tills nästa helg !
PUSS (L)
Slänger in en vacker bild , sedan vi mulade Malin efter träningen :) .
Bara för att jag skrattar varje gång jag tänker på vilken min hon
hade när hon sa åt mig att hon skulle hämnas. HAHAH.

Godkväll :D .

TJA :)
Har nyss ätit pizza. Riktigt gott :). Ska gå och göra läxa strax om jag orkar haha ;).
Ikväll är det Blåsningen klockan 20:00 sedan Wallander kl 21:00 :) .
PUSS (L)
- Dåliga cambilder , men så här blev det :)

PIZZA ÄR GOOOOOTT :D

Hejsan :)
Kom hem för några timmar sedan, var i stallet innan det. Var för en gångs skull sugen på att rida (y). Men sen gick det ju som det gick när man red ordentlige för första gången på 2 veckor.. Aja. Men nu har jag kollat på grand prix och sitter just nu och kolla på hastnet , så nu är viljan att fortsätta stor igen :) . Hittar många fina hästar..
HAHA :D . Nog pratat om det. Nu ska vi dra i väg och käka pizza :D .
Ha det bra (L)

MIN kamera laddare är BORTA ! ;( .

Jag får panik ! Hittar inte min laddare till kameran, har varit av med den flera veckor nu. Måste verkligen kunna använda min älskadekamera igen ! . ARRRGGGHHH. Har riktigt damp. Har vänt upp och ner på hela mitt rum och halva huset. Och nu kallar mamma att det är mat. Så får fortsätta leta sen.
PUSS.

YEEEAH (H) !

Nu har jag nyss färgat och klippt mitt hår :D . Ska till stallet strax så jag han inte fota ordentligt , men här kommer en bild så länge :) . Det ser jätte ljust ut på bilden men det är , ljuset som gör det :) , haha det låter lite konstigt men ni fattar säkert ;).
PUSS (L)

God morgon :) .

Klockan är 10 och jag vaknade nyss :) . Idag ska man först fixa färdigt på mitt rum, några hyllor som ska upp och en ny spegel och lite sånt. Och så det tråkigaste.. Jag måste städa -.- .  HAAH ;). Sedan sticker jag till stallet och om det blir som planerat så ska Emelie nog fota mig i snön med mina älsklingar (L). ÅHHH. Maddy är och tävlar idag och det vill jag med ;( . Aja. Nu ska jag gå och äta lite frukost.
KRAM (L)


Tack alla för en trevlig kväll !

Hejsan :) .
Mitt första ordentliga inlägg på blogg.se då :). Fattar fortfarande inte allt helt men det löser väl sig :). Gårdagen var verkligen bäst ! Först stan med Maddy (L). Riktigt kul. Handlade en jävla massa :). Var på Hm och jag hittade skit mycket jag ville prova men tillslut pallade jag inte bära mer så vi bestämde oss för att gå och prova. Och man fick bara ha med 7 plagg in och jag hade 18.. HAHA. Så vi fick gå en massa omgångar men det löste sig :). Medans jag provade ett par tights på Mq så gjorde maddy en video för hon tyckte jag skulle ha ett video inlägg (Y). Om jag fattar mig på hur man gör kommer videon sen :D. Efter stan var det strandbaden med Malin,Nea,Carro och Ebba. Och en massa andra som vi träffde där. Trevlig kväll ! Mycket roligare än jag förtväntat mig !
Red i dag för första gången på nästan 2 veckor.. Gick väl okej. Skrittade typ bara, lite trav. Var så jävla trött så jag skulle kunnat somna på hästryggen. Skulle egentligen träffa Jessica sötnos idag och kolla på Melodifestivalen hos henne men jag är skit trött efter i går och mår inte särskillt bra så jag tror inte det blir av ;(. Nu ska jag snabbt in till grannen och äta.
Kram (L)
Maddy snygging i stan ;)
En söt Malin och en Suddig josefine innan strandbaden :)
Jag innan Strandbaden .
Outfit : Tröja , ZARA
Kjol , gina tricot
skärp, hm
Smycken ur och penn.
Kusin och jag :)
Ebba - Carro - Linnea
Ebba - Carro
Ebba - Malin - Markus.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0